За 20–годишната си музикална кариера соул музикантът Тони Момрел е

...
За 20–годишната си музикална кариера соул музикантът Тони Момрел е
Коментари Харесай

Соул музикантът Тони Момрел за осми път у нас

За 20–годишната си музикална кариера соул музикантът Тони Момрел е имал осъществявания на една сцена с Глория Естефан, Уитни Хюстън, Селин Дион, Шаде, Елтън Джон. Тази вечер той гостува в София със своята лична група.

Тони Момрел е у нас за осми път. През 2002 година посещава страната ни, впечатлен е доста от историята и културата, а и желае да показа музиката си с публиката у нас. По думите му музиката постоянно е била в сърцето му.

В началото обаче потегля по пътя на маркетинга. Работи известно време, само че хората към него постоянно са знаели, че обича музиката. Негов другар продуцент го кани да запише една ария. Когато идва в студиото Тони вижда Глория Естефан и се оказва, че ще записва ария точно за нея. След този запис тя го кани да създадат още няколко плана дружно.

Историята му със Стиви Уондър е също доста забавна. Тони е на турне в Япония и телефона му звъни в 5 часа през нощта. Тогава в началото не знае кой му се обажда, само че откакто схваща, е извънредно разчувствуван. Оказва се, че Уондър му се обажда да го окуражи, тъй като е огромен обожател на гласа му.

Тони е работил най-вече с Шаде. Преди да стартира работа с “Incognito”, инцидентно се оказва, че Шаде търси за бандата си точно човек като него.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР