За 20-годишнината си сдружението ще връчи специален знак на благодарност

...
За 20-годишнината си сдружението ще връчи специален знак на благодарност
Коментари Харесай

Сдружение “Самаряни” на 20 години

За 20-годишнината си сдружението ще връчи специфичен знак на признателност на 20 персони и организации с необикновен принос за растежа и професионалното развиване на организацията. Сред тях са Диана Димова, Динко и Петя Златарови, доктор Иван Неделчев, Милена Стайкова, Златина Драгиева, Нейко Иванов, Петър Петров, Марин Попов, Цанко Яблански, Димитър Паница - Фондация “Димитър Паница” основател на Сдружение “Деца и юноши”, Лена Драголова, Георги Радославов, Марги и Кийт Браун, Петър Порязов, доктор Антония Тодорова, Олег Стоилов, Галина Стоянова, Милена Харизанова, Незабравка Асенова и Иван Костадинов.
Връчването ще бъде част отбелязването на рождения ден на “Самаряни” през днешния ден от 16:00 часа на Античната улица в Регионалния исторически музей.
Дейността на съдружие “Самаряни” е структурирана на програмен принцип. През годините са разработвани разнообразни планове, а финансирането на реализацията им е обезпечаване от разнообразни източници. За 20 години организацията е осъществила над 70 плана на стойност над 8 милиона лв., а по тях са работили над 250 души.
Мисията на сдружението е да работи за пълноценното приобщаване към обществото на деца, младежи, възрастни и фамилии в неравностойно състояние на територията на община Стара Загора, като поддържа обособени хора, групи и общности посредством реализиране на обществени действия и даване на услуги.
Организацията е записана на 14 декември 1998 година като Фондация „ Самаряни “, а през ноември 2002 година се пререгистрира като Сдружение с нестопанска цел „ Самаряни “ за реализиране на действия в социална изгода.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР