За 2-та процента от БВП (за отбрана - б.р.) още

...
За 2-та процента от БВП (за отбрана - б.р.) още
Коментари Харесай

Миков: Не отива на БСП да се прави на милитаристична партия

За 2-та % от Брутният вътрешен продукт (за защита - б.р.) още при започване на май имахме ясна позиция при президента. Днес огромният въпрос, който би трябвало да се сложи пред обществото, е по какъв начин оскъдният бюджет да се разпредели, тъй че да даде бъдеще, живот и път на България, а ние водим спор "Грипен " ли, призрак ли, кой какви самолети да купи. В тази полемика не е мястото на Българска социалистическа партия ".

Това сподели по Българска национална телевизия някогашният водач на левицата Михаил Миков.

"Нямаше никаква извънредност в нуждата да се привиква изключително съвещание и двете тематики са известни от месеци, да не кажа от годините. Това срещна сериозна обосновка от доста членове на Националния съвет. Още повече се получи на другия ден, когато госпожа Нинова показа полемиката, причините и стартира да търси измежду съперниците си враговете с партиен билет. Всеки мотив, друг от нейния, тя го приема като неприятелски. Става въпрос за експониране на политика. Свалянето на една дама е комплициран въпрос, не бих могъл да разясня ", сподели Миков.

За интензивността на Българска социалистическа партия той попита къде е партията и за какво не взе участие в митингите на синдикатите.

Защо не търсим естествените си съдружници, а водим безсмислена полемика кой е за коалиция с ГЕРБ. Те имат своята коалиция, ние сме в съпротива, разяснява Миков.

Бившият водач на левицата съобщи още, че самоцелните законодателни промени за отчитане пред Брюксел, няма да доведат до качествена смяна при битка с корупцията. Голямо значение има по какъв начин с този потенциал се бори корупцията. В момента има по-ниска законодателна разпоредителност, доминират свадите и конфликтите, съобщи Миков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР