За 17-та поредна година Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ)

...
За 17-та поредна година Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ)
Коментари Харесай

Залогът за успеха на България

За 17-та поредна година Българския конгрес на бизнес водачите (БФБЛ) връчи „ Годишните награди за виновен бизнес “. Общо в шестте категории бяха номинирани 108 плана с дела, които са били осъществени през предходната година. Те са показани от 78 компании във всички браншове на стопанската система. Целта на БФБЛ е да поддържа по-скоро пилотни планове в образованието и опазването на здравето, които не могат да решат всички проблеми насъбрани в тези сфери, само че могат да покажат пътя по какъв начин се вземат решение.

„ Един бизнес може да бъде легален и безусловно етичен. Мисля, че хората, които тук са се събрали вършат и легален, и етичен бизнес. И това е нещо, което би трябвало да се насърчава и разраства, с цел да може да живеем в една по-добра среда “, сподели Левон Хампарцумян, член на Управителния съвет на Българския конгрес на бизнес водачите (БФБЛ)

„ Всички виждаме, че светът се трансформира в сцена на все по-ожесточена конкуренция, на все по-оспорвано съревнование и оцеляването и бъдещето на обществата зависят от това дали ще слагат своя ясна упоритост за своето лично бъдеще. Дали ще имат дарба да развият тази упоритост в една сполучлива визия. Дали ще съумеят да трансформират своите стопански системи на релсата на високотехнологичните производства в една висока динамичност и потребност от бърза акомодация. Дали ще развиват, и то като стратегически народен приоритет, обучение, просвета и нововъведения. Дали ще построяват устойчиви екосистеми. Големият въпрос пред нас е: Ще може ли ние като национална упоритост, освен да влезем в този стадион на международна конкуренция освен като фенове, а дали ще успеем да стъпим на спортната писта “, сподели президентът на България Румен Радев, който връчи премиите на спечелилите в категориите „ Инвестиции в обществото “ и „ Инвестиции в знанието “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР