За 15 поредна година фестивалът на здравословния живот Здравей, Здраве!“

...
За 15 поредна година фестивалът на здравословния живот Здравей, Здраве!“
Коментари Харесай

#15 Фест на здравословния живот „Здравей, Здраве!“

За 15 поредна година фестивалът на здравословния живот „ Здравей, Здраве! “ събира лектори, психолози, терапевти, ментори, създатели, треньори и преподаватели на 18 и 19 май в Дом на науката и техниката и Градската градина в Пловдив.

„ Доброволно, гратис, споделено “, събитието е ентусиазъм за стотици почитатели към здравословния метод на живот. Два дни, на 8 местоположения и над 70 събития чакат пловдивчани и посетители, с цел да се посветят на забавни Лекции, Спортни интензивности навън, Духовни практики, Танци и музика, Базар – ревю, креативен работилници и още доста разнородни и потребни действия.

Тазгодишното издание е под надпис „ Здравей Здраве “ за МИР и посреща специфичен посетител Свами Атмарупананда, който ще показа в лекция на 19 май за връзката сред мира и здравето на всички равнища – физическо, умствено и духовно. В лекционната стратегия ще откриете още имена като Любомир Розенщайн, доктор Светла Балтова, Андрей Грива и Галя Герасимова, доктор Ваня Патеркова, проф. Моника Балаян, Гузал Таджибаева и др.  В ПАМЕТ на Проф. Д-р Александър Илиев –  антрополог, откривател, странник, режисьор, ще бъде излъчена последната му лекция „ Мистериите на Азия “ от фестивала „ Здравей, Здраве! “ през април 2024 в София. По време на събитието ще бъде показана и новата му книга „ Духът на Хималаите “, която излезе преди броени дни.

За да подтикват участниците към насърчаване на двигателна интензивност и просвета,  уредниците показват в Градската градина разнородни танцови и спортни интензивности – пилатес, съвременни танци за деца и огромни, функционални тренировки, Таекуон-До, Тай-чи и други За първи път във фестивала ще бъдат показани с открити уроци Танци за бебета от 1 до 4 години и Аржентинско танго.

Творчески работилници на две местоположения чакат дребни и огромни – за плъстена вълна, плетене на приказки и вълшебен предмети, разработване на свещи, здравословни изкушения, творчество с Нейрографика и други

Всички събития и през двата фестивални дни са с Вход свободен!

А над 30 търговци и  изложители ще показват здравословни артикули и услуги в обособена за задачата комерсиална зона.

„ Успехът на „ Здравей, Здраве! “ в годините е резултат на взаимната работа и обща визия на доста хора за един нов свят на здраве, съдействие, другарство и естетика. Фестивалът се подържа с доброволните старания и дарения на тъкмо тези хора. Благодарим, че ги има!

Мрежата на здравето се разраства с всяка последваща година. „ Здравей, Здраве “ се организира към този момент в 27 обитаеми места, като тази година към него се причисляват за първи път Асеновград и Сандански. “,  споделят уредниците.

Пълната стратегия за идния 15 – ти фестивал в Пловдив е налична на

Web:  Здравей, Здраве Пловдив 2024  

Фейсбук:  Фестивал на здравето „ Здравей Здраве “ Пловдив 

Фейсбук събитие:  15 Фестивал на здравословния живот Здравей, Здраве Пловдив 2024
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР