За 15 години спечелихме доверието на над 18 хиляди клиенти

...
За 15 години спечелихме доверието на над 18 хиляди клиенти
Коментари Харесай

Райфайзен Лизинг отбеляза своята 15-а годишнина

За 15 години спечелихме доверието на над 18 хиляди клиенти и 600 снабдители, като сме отпуснали лизинги за близо 2.3 милиарда лева, заяви Николай Христов, шеф на Райфайзен Лизинг България във връзка на годишнината от създването на сдружението.

Към днешна дата компанията е финансирала покупката на над 31 хиляди леки и повече от 4 300 тежкотоварни автомобила. В българската стопанска система през последните 15 години са въведени над 9 400 машини и уреди с поддръжката на Райфайзен Лизинг. "Формулата на триумфа ни е развиването на услугите в обединен темп с бъдещето и с фокус върху клиента ", добавя Николай Христов.

За своята 15-а годишнина компанията предлага специфични благоприятни условия за клиентите си. Посетителите на Автомобилен Салон София 2019 могат да се възползват от промоционални лихви по време на ревюто, от период на лизинга до 72 месеца за нови коли и минимално самоучастие от 10%. Форумът, който се организира в Интер Експо Център, ще продължи до края на седмицата, а щандът на компанията се намира в зала 4.
Райфайзен Лизинг предлага цялостната гама от лизингови артикули като финансов и действен лизинг, застраховки, митническо освобождение, регистрация на коли, както и ръководство на автопарк. Активите, отдавани на лизинг, включват както транспортни средства като коли, камиони и ремаркета, по този начин и строителни машини, селскостопанска техника, уреди и индустриално съоръжение, недвижими парцели.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР