За 14-та поредна година А1 стартира своята стажантска програма, чиято

...
За 14-та поредна година А1 стартира своята стажантска програма, чиято
Коментари Харесай

А1 стартира своята стажантска програма за 14-та година подред

За 14-та поредна година А1 започва своята стажантска стратегия, чиято цел е да развива бъдещи експерти в разнообразни области. Над 40 младежи от разнообразни посоки, като „ ИТ”, „ Телекомуникации”, „ Човешки ресурси”, „ Маркетинг”, „ Финанси”, „ Право”, „ Администрация и обслужване на клиенти” и „ Корпоративни комуникации” се включиха в сполучливия старт на „ Експедиция А1”. Стажът продължава 6 месеца като на младежите се дава опция за придобиване на скъп на практика опит в действителна бизнес среда.

За всеки стажант е обезпечен персонален ментор-наставник, който ще му оказва помощ в процеса по въвеждане като му окаже цялостно подпомагане и поддръжка. По време на стажа участниците ще имат опция да се включват и в разнообразни начинания, образования и събития, готови особено за тях. Успешно приключилите програмата ще придобият скъп опит, който ще им послужи за професионална реализация в A1 или пред други работодатели.

Стажантската стратегия започва през 2005 година и годишно дава опция на дейни и амбициозни младежи да наградят и разширят своите познания и умения в действителна бизнес среда. В „ Експедиция А1” са взели участие повече от 1 000 стажанти, от които над 300 са назначени на непрекъснат контракт след привършване на стажа си.

В А1 у нас работят 3 800 чиновници, като компанията непрекъснато влага старания и средства в развиването и комфорта им. През последните години телекомът е вложил близо 5 милиона в образование на чиновници и над 3 милиона в подготовката на 1 600 стажанти. За комфорта на всички чиновници са обезпечени в допълнение здравно обезпечаване, медицински кабинет, психолог, спортно-възстановителен център – фитнес и масажно студио, детска градина, длъжностен рейс, паркинг, служебни мобилни телефони и отстъпки, годишни профилактични прегледи и други.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР