За 14-и пореден път Българската агенция за инвестиции организира наградите

...
За 14-и пореден път Българската агенция за инвестиции организира наградите
Коментари Харесай

„Инвеститор на годината” за 14-и път отличава инвестициите у нас и CSR

За 14-и следващ път Българската организация за вложения провежда премиите „ Инвеститор на годината ”. Целта на състезанието е да отличи най-значимите капиталови планове, осъществени през годината, с което се отличава приноса на вложителите в българската стопанска система.

Отличията се връчват на компании, създали значима стъпка в развиването си посредством устойчиви и ефикасни вложения, разкрили нови работни места и заложили на внедряването на високи технологии, което е в сходство със устрема ни за образован и резистентен стопански напредък. Традиционно премиите са статуетки " Златен бик ", направени от скулптора Сейфетин Шекеров и кристални плакети на БАИ.

Критериите за оценка включват няколко критерия: инвестиция, направена през 2019 година в България, както и нейният размер; показана поредна политика и начинания в областта на корпоративно обществена отговорност; основан продукт/услуга, с огромна известност или със забележителен пазарен триумф в региона на приложение в и отвън България; брой новооткрити работни места през годината; иницииране на положителни практики, свързани с превъзмогването на дефицита на кадри; позитивен имидж, съблюдаване на устойчиви бизнес практики и позитивна вероятност за развиване, както и внедряване на новаторски практики, основани на използването на нови софтуерни процеси.

На церемонията ще бъдат раздадени пет статуетки „ Златен бик “ в категориите „ Инвеститор на 2019 година “, „ Инвестиция на зелено на годината “, „ Инвестиция в разширение на бизнес “, „ Инвестиция в новаторски бизнес “ и „ Инвестиция в човешки капитал “.

Почетни награди - плакети на БАИ ще бъдат раздадени в категориите „ Успешен стартъп “ и „ Община в България с най – доста вложения “.

В състезанието могат да вземат участие български и/или задгранични компании, за направени през 2019 година нови вложения или разширили съществуващи такива. Номинации за всички категории могат да се вършат до 6 февруари 2020 година на следния интернет адрес http://investbg.government.bg/investor/. Специално жури ще прегледа постъпилите кандидатури и ще оцени спечелилия във всяка категория.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР