За 13-та поредна година в София се проведе едно от

...
За 13-та поредна година в София се проведе едно от
Коментари Харесай

Световният лидер в предплатените корпоративни решения Идънред подкрепя френската общност


За 13-та поредна година в София се организира едно от най-големите събития за приятелите на Франция и франкофоните по света – отварянето на първата бутилка на младото вино „ Божоле “, което се реализира с поддръжката на Идънред България.

Представянето на „ Божоле “ обичайно се отбелязва на третия четвъртък от ноември. Тази година събитието се организира в Националния замък на културата, а тематиката на изданието беше „ Галерия на изкуствата Божоле “. Представянето на виното „ Божоле “, проведено от Френско-българската комерсиална и индустриална камара, е кулминационната точка в доближаването на френско-българските търговски и бизнес връзки, както и мотив за основаване на нови контакти и съдействие.

Компанията Идънред България, която предлага артикули за вътрешна връзка и стимулиране на чиновниците, както и предплатени корпоративни решения, е показана в 44 страни по света. Сред нейните над 2500 корпоративни клиенти са едни от най-големите компании в България, а самостоятелните ползватели, които са над 150 000, разполагат с мрежа от над 10 000 обекта приемащи ваучери на марката.

„ В работата си сме осъзнали значимостта от това всяка общественост и организация да се поддържа вътрешно, с цел да може да се развива сполучливо. Това предписание важи с особена мощ в нашият бизнес, където позитивната вътрешна връзка е основен фактор. Затова и тази година взехме решение да подкрепим може би най-франкофонското събитие в културния календар на България – отварянето на Божоле Нуво “, съобщи Меди Бенбугера, Изпълнителен шеф на Идънред България.

Независимо дали се употребяват посредством карта, мобилно приложение, онлайн платформа или книжен ваучер, всички услуги на компания, значат нарастване на покупателната дарба на чиновниците, усъвършенствано ръководство на разноските за компании и спомагателен приход за комерсиалните обекти и сътрудници. Сред решенията, които Идънред България предлага са карти и ваучери за подарък и премия, както и ваучери за храна, с акцент върху високото качество на обслужване на клиентите.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР