За 12 минути Дженифър Лопес и Шакира написаха снощи история

...
За 12 минути Дженифър Лопес и Шакира написаха снощи история
Коментари Харесай

Изненадващ политически заряд по време на изпълнението на Дженифър Лопес и Шакира на Супербоул

За 12 минути Дженифър Лопес и Шакира написаха нощес история в Маями. Двете станаха първите изпълнителки от латиноамерикански генезис, пели на полувремето на финала на шампионата по американски футбол "Супербоул ". А осъществяването им носеше неочакван политически заряд, написа сп. "Венити феър ".

При една от песните си Лопес носеше покривало с американското знаме от едната страна и с пуерториканското от другата. Нейната щерка и детски хор изпяха с нея началото на песента на Брус Спрингстийн "Born in the USA ".
24
Така Лопес насочи безмълвно, само че недвусмислено политическо обръщение във вечер, в която бяха излъчени предизборни пропагандни клипове на Доналд Тръмп и Майкъл Блумбърг, добавя изданието.

Шакира пък поздрави и по-късно си взе сбогом с публиката на испански.
24 Специални посетители на шоуто бяха латиноамериканските звезди Джей Балвин и Бед Бъни. 24
Шакира танцува и изпя свои шлагери като "She Wolf " и "Whenever, Wherever ", свири на китара и се хвърли в ръцете на почитателите. По време на нейното осъществяване стадионът бе огрян от зрелищно пиротехническо шоу.

След нея на сцената на стадиона излезе Дженифър Лопес, която изпя "Jenny From the Block " и "Ain't It Funny " и танцува на стълб, облечена в огледален костюм. Вместо фойерверки, нейното шоу бе съпроводено със светлинни и образни резултати.

Накрая към нея се причисли Шакира и двете извършиха в дует песента от Световното състезание по футбол от 2010 година "Waka Waka ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР