За 112-а поредна вечер се провеждат антиправителствени протести в София.

...
За 112-а поредна вечер се провеждат антиправителствени протести в София.
Коментари Харесай

Ден 112: Линейката стига до болницата, а леглото вече е заето |

За 112-а поредна вечер се организират антиправителствени митинги в София. Участниците в тях довечера блокираха придвижването в региона на Орлов мост, оповестява БНР. 

Исканията остават същите - оставка на кабинета и на основния прокурор. Движението на бул. " Цариградско шосе " е затворено до алея " Яворов ". Пропускат се единствено колите със специфичен режим.

За поредна сряда. Акцията е проведена от самодейността " Правосъдие за всеки ".

Няколко десетки жители упорстват за промени в правосъдната система, с които да се подсигурява господство на закона. Акцент в днешния митинг са измененията в закона, свързани с наказванията при споделените транспорти.

В сегашната ужасна рецесия да уволняваш шефа на РЗИ поради анулирана карантина е безумство. В лечебните заведения няма места, лекарите и сестрите изнемогват – живеят по 24 часа в лечебните заведения и не се прибират. След 240 дни се оказа, че ние не сме готови за това, което се стовари върху главата ни. Така разяснява рецесията с коронавируса Арман Бабикян от " Отровното трио ".

Линейката стига до болничното заведение, а леглото към този момент е заето. Това е действителното състояние на здравната система на Бойко Борисов. Ако в България имаше каквото и да било опазване на здравето, нямаше да има хора пред кабинетите. Лекарите и сестрите се изпоразболяха, тъй като в лечебните заведения няма основани условия. Лекарите заминаха да работят в други страни освен поради заплатите, а заради обида от отношението на властта към тях. Няма по какъв начин човек, който ремонтира човешки тела да получава по-малко от човек, който ремонтира коли. А у нас е по този начин, сподели Бабикян.

Ние можем да бъдем купени. Има неща, които не могат да бъдат купени на никаква цена, съобщи адв. Николай Хаджигенов 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР