За 11-та година председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и

...
За 11-та година председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и
Коментари Харесай

Цветанов тръгна към Околчица със силна реч за 2 юни!

За 11-та година ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се включи в обичайния поход “По стъпките на Ботевата чета “ до връх Околчица. Това оповестиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Походът потегли тази заран от врачанското село Паволче и в него се включиха над 250 членове и симпатизанти на партията. Сред тях бяха и ръководителят на Народното събрание Димитър Главчев и народните представители Петя Аврамова и Красен Кръстев.

" Днес почитаме паметта и делото на починалите за свободата на България герои. Христо Ботев е същински патриот, отдал живота си за България и отечеството, дружно със своите съратници ", съобщи Цветанов. По думите му всяка последваща година от ден на ден младежи и фамилии се включват в самодейността. Цветан Цветанов акцентира, че точно по този метод се съхранява българщината. " Ние помним и предаваме историята на идващите генерации ", изясни зам.-председателят на ГЕРБ.

На въпрос какво за него е свободата Цветанов съобщи: " Свобода е да имаш право да изразяваш своето мнение и то да бъде чуто, да можеш да се съобразяваш и с непознатото мнение. Да можеш да пътуваш, да общуваш ". Според него силата на българския народ е точно в многообразието и разликите. " Въпреки опитите за разделяне, които се внушават, ние сме длъжни да съхраним българския дух. Родолюбието би трябвало да бъде част от живота на всеки от нас ", сподели още Цветан Цветанов преди началото на похода до връх „ Околчица “.

От ГЕРБ - Враца осигуриха за походниците тениски с лика на Христо Ботев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР