За 11 години брак Хилария и Алек Болдуин създадоха едно

...
За 11 години брак Хилария и Алек Болдуин създадоха едно
Коментари Харесай

Зад кулисите на 9-членното семейство Болдуин

За 11 години брак Хилария и Алек Болдуин сътвориха едно огромно и щастливо семейство. В края на юни двойката отпразнува годишнината от сватбата, на която си сподели заветното " да " през 2012 година
 Защо Алек Болдуин подари на Хилария стоманена шпатула
Защо Алек Болдуин подари стоманена шпатула на Хилария

Важно алегорично значение

Всъщност артистът и йога инструкторката се срещат в ресторант в Ню Йорк единствено година преди се оженят, а още година след церемонията посрещат първото си дете - дъщеричка на име Кармен, напомнят ни от People.

И на двамата очевидно им подхожда да живеят на бързи обороти и не се двоумят да разширят фамилията си. Така, към днешна дата, те се родители към този момент на седем деца, а в динамичния им живот можем да надникнем чрез Instagram.

В профилите си там  и Алек Болдуин постоянно споделят фрагменти на малчуганите си. Последните им постове пък ни разкриват, че фамилията неотдавна е имало един по-специален ден. Докато паниката към първия образователен ден у нас следва, то тя в Щатите очевидно към този момент е минала и децата са тръгнали на учебно заведение.

Видео в Instagram-а на 39-годишната йога инструкторка ни демонстрира всичките ѝ деца по време на приготовленията за старта на новата образователна година. Първо виждаме десетгодишната Кармен Габриела, която ще бъде пети клас. След нея са осемгодишният Рафаел Томас, който ще е третокласник, и шестгодишният Леонардо Анхел Чарлз, на който му престои да пристъпи прага на учебното заведение за първи път.

Петгодишният Ромео Алехандро Дейвид пък е още в детската градина. Най-малки са тригодишният Едуардо Пао Лукас, двегодишната Мария Лусия Виктория и Илария Каталина Ирена, която ще навърши годинка по-късно през септември.

Хилария и  очевидно са щастливи да бъдат отпред на огромно и сплотено семейство. В Instagram профила на артиста пък може да забележим групова фотография на двойката с всичките седем деца вкупом. " Бандата на Ню Йорк... ", написа Алек Болдуин към поста си.
 Поредното тестване пред Алек Болдуин
Поредното тестване пред Алек Болдуин

Актьорът стигна даже до болница

От някогашната си брачна половинка  той има и една по-голяма щерка -, която през май стана майка на момиченце. Така 65-годишният Алек Болдуин е към този момент и дядо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР