За 11-а поредна година ще бъдат връчени най-престижните награди за

...
За 11-а поредна година ще бъдат връчени най-престижните награди за
Коментари Харесай

БГ модна икона с 11-о издание

За 11-а поредна година ще бъдат връчени най-престижните награди за жанр и грациозност у нас - " БГ фешън икона ". По одобрена традиция Експертен съвет на Академията за мода, формиран от изявени начин на живот, фешън и всемирски публицисти, редактори от водещите електронни и печатни медии (включително и ДУМА), даде своите оферти за номинации на най-стилните и съумели българи през 2019 година. Както до момента, критериите известни български персони да получат статут на БГ фешън икони са качества и добродетели като изтънчен и съвременен усет и жанр, високи професионални достижения, безупречна просвета, морал и известност.

За най-стилни и елегантни български дами са номинирани (по азбучен ред): Александра Петканова, Александра Сърчаджиева, Десислава Стоянова, Диана Димитрова, Ивет Лалова, Мария Илиева, Мира Добрева, Михаела Филева, Райна Кабаиванска, Славена Вътова. Номинациите за най-стилни и елегантни български мъже включват: Александър Кадиев, Башар Рахал, Ваня Джаферович, Васил Петров, Влади Ампов-Графа, Григор Димитров, Димитър Бербатов, Ивайло Захариев, Иво Аръков, Николай Дойнов.

Връчването на наградата " БГ фешън икона 2019 " ще се състои през декември на изискана гала във " Витоша парк хотел ".

" Вярвам, че с избора на най-стилните и сполучливи българи тазгодишната конкуренция ще даде нови естетически, културни и обществени ориентири за триумф и добра известност. Обичайно измежду номинираните доминират персони, които са се трансформирали в пример за чудесно обществено държание и висока образна просвета. Те са освен от медийните среди, само че и от артистичната, музикалната и спортната сфера. Особено съм задоволен, че е номинирана за своя неповторим жанр и великата оперна певица Райна Кабаиванска. Благодаря на всички сътрудници - начин на живот публицисти от реномирани медии, които предложиха тези номинации! ", показа ръководителят на Академията за мода проф. Любомир Стойков.

Онлайн гласуването към този момент стартира и ще продължи до 26 ноември. Организатори и спонсори са планували атрактивни награди за позналите резултатите от вота.

Интернет адрес за гласоподаване:

http://www.fashion-lifestyle.bg/igra.php
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР