За 10-та поредна година клуб Ялта влиза в най-престижния списък

...
За 10-та поредна година клуб Ялта влиза в най-престижния списък
Коментари Харесай

`Ялта` отново влезе в класацията на 100-те най-добри клуба в света

За 10-та поредна година клуб " Ялта " влиза в най-престижния лист на 100-те най-хубави клуба за електронна музика в света. 

Класацията на изданието " DJ Mag " всяка година отличава тези клубове, които съумяват освен да впечатлят посетителите си, само че и интензивно спомагат за развиването на международната електронна сцена сцена. В тазгодишното класиране клубът заема 62-ра позиция, което е усъвършенстване с 20 места по отношение на 2017 година и за втора поредна година е единственият български представител в " DJ Mag Top 100 Clubs ". 

Малко са клубовете по света, които могат да се похвалят с гостуването на имена като Fedde Le Grand, Mark Knight, Loco Dice, Hernan Cattaneo, Victor Calderone, Danny Tenaglia, Hardwell, Adam Beyer, Nick Curly, Marco Carola, Ricardo Villalobos, Âme, Apollonia, Nina Kraviz. 

И през 2018 година " Ялта " продължава със здравите празненства. Едно от най-важните в календара е обичайния SOLAR Easter, който се организира за седми следващ път. На 5 май в Inter Expo Center ще се съберат цели 10 топ актьори -именно Jamie Jones, Loco Dice, Bjarki, Gaiser, Marco Faraone, Markantonio, Roberto Capuano, wAFF, подкрепени от родните Liubo Ursiny и Diass.

Събитието, което пък мощно развълнува българската EDM аудитория е грандиозното шоу на кралете на Tomorrowland. На 23 май диджеите Dimitri Vegas & Like Mike ще стъпят за първи път в България с цел да показват SMASH THE HOUSE в Арена Армеец. Шоу, в което ще вземат присъединяване и Sunnery James & Ryan Marciano и DubVision.

По случай July Morning следва и събитието, което дебютира през 2017г., SOLAR Morning. На 30 юни на летище София почитателите на електронната музика у нас ще посрещнат Hot Since 82, Matthias Meyer и Liubo Ursiny.

До края на клубния сезон в програмата на клуба следват Pan-Pot на 5 април (подгряващо празненство за SOLAR Easter Trinity с продължен сет от дуото), резидентът на клуба RUNO, дружно с Impérieux по случай 4 години Elegant Тouch, легендата Hernan Cattaneo на 14 април (open-to-close), както и Patrick Topping от Hot Creations на 21 април.

Месец май също има какво да предложи на почитателите. На 18 май ще гостува едно от водещите лица на английската хаус музика Richy Ahmed. На идващия ден, 19 май, в " Ялта " идват не един, не двама, а цели трима диджеи, които ще владеят нощта. Dave Seaman, Danny Howells и Darren Emerson ще показват една екслузивна 3D Night в Room 1.

Сезонът ще бъде закрит с две празненства при започване на юни с Nicole Moudaber (01.06) и Adriatique (02.06).

Повече детайлности за програмата на клуба може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на www.yaltaclub.com.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР