За 10 дни ще достигнем до мъртвия обем на яз.

...
За 10 дни ще достигнем до мъртвия обем на яз.
Коментари Харесай

Станислав Владимиров: Перник разполага с питейна вода за около 10 дни

За 10 дни ще достигнем до мъртвия размер на бент. „ Студена “ и преносът на вода от бент. „ Белмекен “ през София е единствената опция за нас. Това сподели кметът на Перник Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в по време на съвещание на Постоянната комисия по инженерна инфраструктура и енергийно обмисляне към Столичния общински съвет, на което бе прегледано предлагането за водната рецесия в Перник.

„ Всички вие виждате и следите през медиите какво се случва в моя град през последните два месеца. На воден режим сме. Вече близо месец сме в бедствено състояние. Въпреки, че бяха подхванати някои ограничения от страна на Министерски съвет за увеличението на притока към язовир „ Студена “, те не дадоха по този начин упования резултат. В момента размерът на язовир „ Студена “ е в сериозния си най-малко “, съобщи Владимиров.

На живо: Извънредно съвещание в София поради безводието в Перник

Кметът на миньорския град добави, че всекидневно продължава да се намалява размерът на язовира.

Кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска сподели, че ползата на софиянци за нея е преди всичко и пред тях е нейната отговорност. „ Няма да позволи дребни политически спекулации на тази тематика. В тази полемика няма място за партийни пристрастия и политика. На няколко километра от нас има хора, които действително бедстват “, увери кметът на столицата.

На живо, гледайте тук:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР