Z-та световна война“ (2013 г.) с Брад Пит е най-подходящият

...
Z-та световна война“ (2013 г.) с Брад Пит е най-подходящият
Коментари Харесай

Филм с Брад Пит най-подходящ по време на пандемията

„ Z-та международна война “ (2013 г.) с Брад Пит е най-подходящият филм за гледане по време на пандемията от ковид , предложи журналистът и кинокритик на изданието Collider Ели Гемил. Според нея той е доста по-подходящ от „ Зараза “ (1995 г.) на режисьора Волфганг Петерсън с присъединяване на Дъстин Хофман и Морган Фриймън.

WORLD WAR Z (2013)

Director: Marc Forster

DOP: Ben Seresin and Robert Richardson
— LETS TALK MOVIE (@LetstalkMovie_)

„ Z-та международна война “ е единственият филм, който в действителност ни оказва помощ да се отпуснем , макар че в него се споделя напрегнатата история, обвързвана с пандемия от заплашителен вирус, който трансформира хората в зомбита . Но това е точният филм, който си коства да гледате “, счита Гемил.

Тя счита, че лентата на режисьора Марк Форстър е настояща , тъй като в нея е показана актуалната „ сюрреалистична реалност “ , в която събитията се развиват съвсем по същия метод, както през днешния ден по време на ковид. Но най-важното е, че режисьорът е предложил решение на казуса, въпреки и измислено.  „ Плюс това във кино лентата взе участие Брад Пит. А с него нещата стават по-хубави “, акцентира кинокритикът.
 
Rewatched World War Z today. One of the best apocalyptic film ever made.!!
— Mr. J (@JaiJerish)
Сюжетът на „ Z-та международна война “ е следният: някогашният чиновник на Организация на обединените нации Джералд Лейн, в ролята Пит, дружно със фамилията си се оказва в центъра на зомби апокалипсис, повода, за който е заразяването с незнаен вирус.

Той съумява да се избави на безвредно място, след което управляващите го молят да изследва повода за пандемията. В хода на следствието героят на Брад Пит съумява да направи невъзможното, откривайки ваксина.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР