З а втора поредна седмица в „Игри на волята: България“

...
З а втора поредна седмица в „Игри на волята: България“
Коментари Харесай

Елена разгроми двама мъже във втората капитанска битка в „Игри на волята: България“

З а втора поредна седмица в „ Игри на волята: България “ дама съумява да надделее над мъжете в нощните капитански борби. Шампионката по бикини-фитнес Елена разгроми Морунов и Туджаров в борба за издръжливост.

Тя устоя цели 56 минути с вдигнати ръце и съвсем на пръсти. Капитаните на Бойците и Приключенците не се оправиха с изометрията и си потеглиха мокри и с празни ръце от Арената.

След края на борбата Елена трябваше да вземе значимо решение – да получи 50 гроша за персонални облаги или да избере преимущество за племето на Шампионите в утрешната първа номинационна борба. Без да се колебае, тя сложи тима пред себи си и подсигурява той да е стъпка пред останалите в идната игра.

Голяма изненада откри Симеон на Плажа на отшелника след извоюваната победа против Елия през вчерашния ден. Неговата обичана птица Хариет го чакаше на самотната локация. Женският сокол е подготвен от Симеон и е една от двете птици, които той отглежда. Хариет ще бъде приятел на Отшелника, а напълно скоро следва феновете да видят на какво е теоретичен соколът.

В племето на Бойците към този момент се виждат първите пропуквания в връзките сред играчите и първите разделения. При Приключенците гладът и неудобствата към този момент имат отражение, създавайки предстоящо напрежение сред съотборниците. Как ще се развият връзките отсега нататък?

Какво ще се случи на номинационната борба? Кое племе ще се избави и кое ще отиде на родов съвет? Какво ще бъде преимуществото на Шампионите и ще им помогне ли да победят? – феновете ще схванат на следващия ден вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Дело за бракоразвод в съда. Съдията пита: - Въпрос към дамата. Сигурна ли сте, че желаете бракоразвод? - Да! - Въпрос към брачна половинка. Сигурен ли… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТой съумя да се пребори и с COVID-19Новата наредба е в действие от 13 септемвриБолници, заводи и трамваи бяха измежду засегнатите от късото съединение„ Време е Джеймс Бонд да бъде премахнат, той няма място в актуалния свят “, счита Лий ЧайлдПострадалият имал голям брой прободни рани в региона на гърба, ръцете и краката " Путин не е излагал на заплаха здравето на други хора " Експертният съвет по имунопрофилактика заседава по тематаРешението не предстои на обжалванеПричината за това бе липса на кворумТе са по предписание на министъра на земеделието, храните и горите проф. доктор Христо БозуковОпределянето на чертите в характера на животните е доста комплицирано и изисква събиране на огромно количество данниВ прокуратурата са формирани преписки след изнесената информация от американските властиПо думите му второто служебно държавно управление било цел на президента Радев от първия моментТя е открита в кърджалийското с. Подрумче в положително здравословно положение

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР