З а едни бързо, за други - не чак толкова,

...
З а едни бързо, за други - не чак толкова,
Коментари Харесай

Стартът на учебната година и възможностите за обучение от ново поколение

З а едни бързо, за други - не чак толкоз, лятната почивка завърши и настъпи новата образователната година. Въпреки събитията свързани с следващото повишаване на броя инфектирани с ковид, първият звънец би за учениците и всички те се вълнуват за идните контролни, оценки и срещи с другари от класа.

Заради пандемията от ковид учителите, учениците и техните родители имат спомагателен мотив за неспокойствие и терзание, а точно дали и по кое време образователният развой може да премине още веднъж към отдалечена форма. Плюсът е, че в този момент просветителната ни система е доста по-подготвена за вероятните разновидности, спрямо предходната година, когато бе изправена пред огромно предизвикателство.

Другият плюс, който е от значително значение е, че живеем във време с необятен достъп до интернет и софтуерни устройства. Благодарение на тях животът ни се е трансформирал и улеснил доста през годините, като това важи, несъмнено и за просветителната сфера. Освен свободния достъп до огромен набор от информация, съществуването на цифрови просветителни платформи способства за обезпечаването на образование от ново потомство.

Такава е интерактивната просветителна среда iZZI на издателство Клет България. Тя дава обилие от електронни запаси по всички образователни предмети за учениците от първи до седми клас и е подобаваща за присъствено и отдалечено образование, както и за самоподготовка. С разнообразните интерактивни материали, платформата потвърдено покачва концентрацията на учениците и улеснява усвояването на образователния материал.

По мотив началото на образователната година Теленор и Клет България се сплотиха в идеята да създадат достъпа до обучение от ново потомство по-лесен за всички. При активация на проект Интернет+ за 17,99 лева на месец на Теленор получавате безграничен достъп до платформата iZZI. Тарифният проект за интернет от Теленор, предопределен особено за деца и възпитаници, включва и 20 000 национални MB, неограничени MB за платформата iZZI. Като бонус, Теленор оферират таблет PRESTIGIO Q PRO Grey или ALCATEL 3T 8 4G 2GB RAM.

Така двете компании предизвикват учителите, учениците и техните родители да се възползват от опциите на цифровия свят, тъй като без значение дали в присъствена или отдалечена форма на образование, новаторското цифрово обучение има голям брой преимущества.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> --> Уважаеми чиновници! Моля, тези, които идват малко по-късно на работа, да се движат вдясно по коридора, с цел да не се сблъскват с тези, които си… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОбразувана е кореспонденция по информация в медиите, касаеща проблем с водопровода и канализациятаВсе отново назначените от Румен Радев министри не са свещени крави и не са безгрешни, сподели тяЯпонски учени откриха по какъв начин димът въздейства на клетките. Вижте до какъв извод са стигнали:Инцидентът е станал при ЖП подлеза до гара ПодуянеГСДП получава 25,7% от гласовете, което е най-хубавият ѝ резултат от годиниНовият материал ще бъде патентован и в бъдеще ще се употребява в серийно произвеждане.Направени са 6002 PCR и антигенни тестаКолоритната просвета на ориенталския свят завладя „ Забраненото шоу на Рачков “Избирателната интензивност е била 43%ХДС/ХСС на Ангела Меркел е с най-слаб резултат от Втората международна война насамЗаконодателните промени ще разрешат на еднополовите двойки в Швейцария да подписват брак и да осиновяват деца„ Ако и някой различен е претърпял сходно нещо, може би ще ни помогне, в случай че приказваме за това “, споделя изпълнителкатаВижте каква е причинатаПо-рано през днешния ден министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Христо Алексиев подреди освобождението на Vera SUПолицаи откриха антична скулптура и мраморен древен саркофагБасистът на Status Quo страдаше от множествена склерозаОт мрежата Източник:
vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР