Ювентус започна с трудна победа защитата на титлата си в

...
Ювентус започна с трудна победа защитата на титлата си в
Коментари Харесай

"Ювентус" с измъчен успех в дебюта на Роналдо

" Ювентус " стартира с сложна победа отбраната на купата си в италианската Серия " А ", откакто завоюва с 3:2 като посетител на " Киево ". Двубоят беше формален дебют за португалската звезда на първенците Кристиано Роналдо, който обаче не съумя да означи гол в първия си мач в Калчото.

Мачът стартира с минута безмълвие в памет на жертвите от нещастието в Генуа, където преди няколко дни се срути авто мост и лиши живота на 43 души.
Италия се елементарни с 18 от жертвите на рухналия мост в Генуа По време на траурната гала, спасителите откриха телата на още четирима починали
Сами Кедира откри резултата за гостите още в 3-ата минута. Домакините първо изравниха след гол с глава на Мариуш Степински в 38-ата минута, а в 56-ата поведоха след тъкмо изпълнена дузпа на Емануеле Джакерини.

" Ювентус " изравни след автогол на Матиа Бани в 75-ата минута. В последните минути на мача Стефани Сорентино избави два удара на Кристиано Роналдо, а в добавеното време резервата Федерико Бернадески донесе успеха на първенците.

Малко преди гола на Бернадески подадение на Марио Манджукич беше анулирано след обзор на системата за видеоповторение (VAR) поради игра с ръка на Роналдо, секунди преди Манджукич да прати топката във вратата.

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР