Ювентус загуби от Реал (Мадрид) с 0:3 в първи мач

...
Ювентус загуби от Реал (Мадрид) с 0:3 в първи мач
Коментари Харесай

Магията на Роналдо омагьоса Ювентус

Ювентус загуби от Реал (Мадрид) с 0:3 в първи мач посред им от четвъртфиналите на Шампионската лига. Срещата бе повтаряне от финала на шампионата от предишния сезон, когато „ белият балет “ завоюва с 4:1 в уелската столица Кардиф и победи с купата. "Бианконерите “ бяха в серия от 27 следващи домашен победи в евротурнирите, само че нейният край бе комплициран след два гола на Кристиано Роналдо (3, 64), първият исторически, а другият необикновен шедьовър, и един на Марсело (72). В 66-ата минута Дибала бе изпъден и "старата госпожа " приключи мача в понижен състав, написа "Блиц ".

Мехди Бенатия и Миралем Пянич бяха осъдени от състава на Ювентус, а Федерико Бернардески бе контузен. В лазарета на гостите бе единствено Начо Фернандес.

Още в 3-ата минута гостите поведоха, откакто Иско центрира отляво, а Кристиано Роналдо стана първият футболист, който се разписва в 10 следващи мача от шампионата. Три минути по-късно Пауло Дибала се озова на добра позиция, само че ударът му бе блокиран от Серхио Рамос. В 11-ата минута Реал бе покрай втори гол, само че след центриране на Тони Кроос и удар с глава на Рафаел Варан топката мина около вратата на Буфон.

В 23-ата минута Игуаин можеше да изравни след центриране от фаул на Дибала, само че вратарят Кейлор Навас избави. В 36-ата минута след удар на Тони Кроос бе разтресена напречната греда, която оказа помощ на Буфон.

Малко преди края на първата част домакините получиха право да изпълнят директен свободен удар от доста добра позиция, само че Дибала стреля в стената. Секунди по-късно Дибала опита акробатичен удар, само че топката мина около вратата.

Пет минути след почивката пред Роналдо имаше късмет за гол, само че португалецът шутира неопределено. В 55-ата минута Дибала насочи удар от фаул, топката рикошира в стената и излезе в корнер.

В 64-ата минута Даниел Карвахал центрира отдясно и Роналдо вкара един от най-красивите голове в историята. Португалецът се разписа със задна ножица и накара цяла футболна Европа да ахне, а Зинедин Зидан онемя и се хвана за главата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР