Ювентус смята да се раздели с Миралем Пянич и Сами

...
Ювентус смята да се раздели с Миралем Пянич и Сами
Коментари Харесай

Юве продава Пянич и Кедира, за да направи място за Рамзи и Погба

Ювентус счита да се раздели с Миралем Пянич и Сами Кедира през лятото, с цел да направи място за Аарън Рамзи и Пол Погба, твърди “Тутоспорт”. В последните седмици интензивно се твърди, че “бианконерите” към този момент са се договорили с уелсеца, който да укрепи тима като свободен сътрудник през лятото, когато изтича контракта му с Арсенал. Според информацията на торинският вестник обаче в Юве не са се отказали и от концепцията да си върнат и Пол Погба от Манчестър Юнайтед, който преоткри положителната си форма след напускането на Жозе Моуриньо.

За да съберат средства за тези два прехвърлянето, а и по-важното, с цел да създадат място в състава си, торинци са взели решение да продадат Миралем Пянич и Сами Кедира. Продажбата на босненеца няма да бъде доста сложна, защото към него има сериозен интерес от много тимове. Има опция даже той да бъде употребен като разменна монета за привличането на Погба от Ман Юнайтед. 28-годишният халф неотдавна подписа нов контракт до 2023 година. Той е мечтан и от Пари Сен Жермен, защото има опит в Лига 1, където игра за Метц и Лион при започване на кариерата си.

Евентуалната разлъка с Кедира също не би трябвало да бъде изключително сложна, само че за него клубът ще прибере много по-малка сума.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР