Ювентус следи внимателно ситуацията със защитника на Реал Мадрид Серхио

...
Ювентус следи внимателно ситуацията със защитника на Реал Мадрид Серхио
Коментари Харесай

Ювентус следи ситуацията със Серхио Рамос

Ювентус следи деликатно обстановката със бранителя на Реал Мадрид Серхио Рамос. В последните дни се появиха клюки, че той обмисля да си тръгне от “Сантиаго Бернабеу” през лятото и торинци са подготвени да го приютят на “Алианц Стейзиъм”, настояват разнообразни информации в испанските медии.

33-годишният защитник е в обтегнати връзки с шефовете на Реал след отпадането на отбора от Аякс на 1/8-финала в Шампионската лига. Той има контракт с мадридчани до 2021 година и получава заплата в размер на 12,5 миилона на сезон. Освен това откупната му уговорка е на стойност 800 млн евро, само че все пак в клуба към този момент са пристигнали предложения за него.

Според информация на “АС”, интерес към Рамос с изключение на от Юве има и от Ливърпул и от китайски клубове. Изглежда обаче от италианския първенец са най-настоятелни, а също така наличието на Кристиано Роналдо на “Алианц Стейдъм” може да помогне за по-лесното реализиране на сходен трансфер.

В Юве се нуждаят от укрепване на отбраната, откакто Андреа Бардзали си потегля след края на сезона, бъдещето на Мартин Касерес е неразбираемо, а Джорджо Киелини скоро ще навърши 35 години.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР