Ювентус ще уволни Маурицио Сари в случай, че отборът се

...
Ювентус ще уволни Маурицио Сари в случай, че отборът се
Коментари Харесай

Зидан отказал на Юве, ето кои могат да наследят Сари при провал в ШЛ

Ювентус ще уволни Маурицио Сари при положение, че тимът се провали в Шампионската лига. Това твърди известният публицист Танкредо Палмиери, като прибавя, че управлението на италианския гранд се е свързало с петима експерти, които вероятно да заменят Сари от новия сезон. Сред тях е бил и Зинедин Зидан, само че французинът е дал да се разбере, че ще остане в Реал Мадрид.

Другите треньори в спсиъка на Юве са Маурисио Почетино, Лучано Спалети, Симоне Индзаги и Джан Пиеро Гасперини. Почетино е без работа, откакто беше уволнен от Тотнъм. Спалети за последно беше отпред на Интер и също е свободен. Индзаги впечатлява с работата си в Лацио, а под управлението на Гасперини Аталанта се трансформира в пример и за хубав и ефективен футбол.  Сари: Казах на играчите, че станат ли първенци с мен, значи са в действителност доста положителни
Сари изведе Ювентус до купата в Серия " А " в дебютния си сезон, само че в доста мачове, изключително след подновяването на шампионата през лятото, тимът не беше безапелационен.

В Шампионската лига " Старата госпожа " ще би трябвало да наваксва пасив от един гол против Лион на осминафиналите. Ако преодолее френския отбор, Юве ще се изправи против спечелилия от двойката Манчестър Сити - Реал Мадрид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР