Ювентус ще опита да привлече в състава си двама играчи

...
Ювентус ще опита да привлече в състава си двама играчи
Коментари Харесай

Двама от Челси са в трансферните планове на Ювентус

Ювентус ще опита да притегли в състава си двама играчи на Челси по време на зимния трансферен прозорец, написа " Il Bianco Nero ". Треньорът Андреа Пирло упорства клубът да насочи предложения за нападателя Оливие Жиру и за бранителя Емерсон Палмиери.

Жиру от много време е спряган за трансфер, защото по този начин и не може да се пребори за титулярно място в състава на Франк Лампард. Към него имаше интерес от няколко клуба през лятото, само че в последна сметка той остана на " Стамфорд Бридж ". Сега обаче ветеранът не може да си разреши да не играе постоянно и напролет, защото това може да му коства мястото в националния тим на Франция за идното европейсто състезание през лятото.

Емерсон също не е изключително благополучен от статута си на запаса в Челси. Той рядко получава шансове за изява, защото Лампард избира да залага на Бен Чилуел и Маркос Алонсо на левия бек на отбраната.

Освен към двамата играчи на Челси, Пирло демонстрира интерес и към халфа на Удинезе Родриго Де Паул, както и към звездата на Сасуоло Мануел Локатели.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР