Ювентус ще окаже пълна подкрепа на Николо Фаджоли, след като

...
Ювентус ще окаже пълна подкрепа на Николо Фаджоли, след като
Коментари Харесай

От Ювентус ще окажат подкрепа на Фаджоли

Ювентус ще окаже цялостна поддръжка на Николо Фаджоли, откакто Италианската футболна федерация наложи седеммесечно наказване на футболиста за нарушение на разпоредбите за залагане на мачове, оповестиха от клуба от Серия А.

Централата разгласи наказването във вторник, преди да удостовери два дни по-късно, че отстраняването му стартира на 19 октомври, което значи, че Фаджоли може да се завърне на терена за края на сезона.
 Анчелоти за Фаджоли, Тонали и Дзаниоло: Тези играчи не са добре, имат потребност от лекуване
Анчелоти за Фаджоли, Тонали и Дзаниоло: Тези играчи не са добре, имат потребност от лекуване

Ето какво сподели

Италианската федерация също по този начин заяви, че Фаджоли ще премине терапия за справяне с
хазарта с дълготрайност минимум шест месеца и най-малко 10 обществени срещи за интервал от пет месеца.

" Клубът получи формалното известие на Италианската футболна федерация и удостоверява цялостната си поддръжка за Николо Фаджоли по отношение на оправянето с този проблем.

Ние ще предоставим на футболиста нужната поддръжка при осъществяването на посочения лечебен проект и, както е категорично планувано в съглашението, ще си сътрудничим с Федерацията за насрочване на плануваните срещи ", се споделя в изказване на Ювентус.

От клуба допълниха, че са уверени, че Фаджоли ще се завърне сполучливо на терена, откакто наказването бъде изтърпяно, с поддръжката на клуба, на съотборниците, на фамилията и на експертите, които ще му оказват помощ.

Английският Нюкасъл удостовери в сряда, че полузащитникът Сандро Тонали също е разследван във връзка със
залагания на футболни срещи.

Междувременно, от различен италиански клуб Рома обявиха, че медийните изявления за хипотетичното присъединяване на полузащитника Никола Залевски и на нападателя Стефан Ел Шаарауи в следствия за
залагания са навредили на репутацията на играчите.

" Клубът има цялостно доверие на Никола и Стефан, които споделят, че нямат нищо общо с този въпрос ", се споделя в изказване на клуба от Серия А.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР