Ювентус проявява интерес към защитника на Пари Сен Жермен Маркиньос.

...
Ювентус проявява интерес към защитника на Пари Сен Жермен Маркиньос.
Коментари Харесай

Ювентус посяга към Маркиньос

Ювентус демонстрира интерес към бранителя на Пари Сен Жермен Маркиньос. “Бианконерите” наложително желаят да усилят конкуренцията в центъра на отбраната, откакто Андреа Бардзали си потегля през лятото, а Джорджо Киелини скоро ще навърши 35 години. Така торинци са насочили взор към бразилеца, който също е дал индикации, че е податлив на сходен трансфер, твърди “Гадзета дело Спорт”.

От ПСЖ са сложили цена в размер на 60 милиона евро за Маркиньос, само че от Ювентус може да предложат замяна на играчи. Не е загадка, че френският първенец има интерес към Миралем Пянич и “бианконерите” може да го употребяват като разменна монета, като даже може да изискат и доплащане, защото босненецът е оценен на 80 милиона евро.

25-годишният Маркиньос бе притеглен в ПСЖ през 2013 година от Рома. Той има 245 мача и 19 гола за френския клуб, а също така е записал и 30 срещи за националния тим на Бразилия. Той може да работи както в центъра на отбраната, по този начин и като отбранителен халф или като десен бек.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР