Ювентус преразглежда решение, взето от арбитражен съд, който нареди на

...
Ювентус преразглежда решение, взето от арбитражен съд, който нареди на
Коментари Харесай

Преразглеждане на решението на Ювентус, тъй като клубът е осъден да плати на Роналдо 9,8 милиона евро

Ювентус преразглежда решение, взето от трибунал, който подреди на клуба да заплати на някогашния нападател Кристиано Роналдо към 9,8 милиона евро дължими заплати, страна от Серия А сподели в сряда.

Португалецът, който в този момент играе за саудитския Ал-Насър, твърдеше, че му дължат към 19,5 милиона евро неизплатени заплати от някогашния му клуб по отношение на понижение на заплатите, контрактувано по време на Covid- 19 пандемия.

„ Арбитражният съвет... откри валидността на съглашението за понижаване на компенсацията (на Роналдо) във връзка със спортния сезон 2020/21 “, се споделя в изказване на Ювентус, изпратено до Ройтерс.

Арбитражният арбитражен съд постанови, че Юве би трябвало да заплати половината от сумата, поискана от 39-годишния португалски нападател.

„ Те отчасти почетоха настояването, направено от (Роналдо)..., установявайки Преддоговорната отговорност на Ювентус вследствие на неуспеха на договарянията и подреди на ответника да заплати сума от почти 9,8 милиона евро ", сподели Юве. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР