Ювентус победи с 2:0 Валенсия в двубой от Група Н

...
Ювентус победи с 2:0 Валенсия в двубой от Група Н
Коментари Харесай

Юве се справи с Валенсия, Роналдо изгонен в дебюта си за бианконерите в Шампионската лига

Ювентус победи с 2:0 Валенсия в дуел от Група Н на Шампионската лига, като в основно настоящо лице се трансформира основният арбитър Феликс Брих.
 Барса започва с безапелационна победа над ПСВ в Шампионската лига
Сблъсъкът на стадион " Местая " беше изпълнен с доста нерви и след три изпуснати чисти положения, гостите останаха с човек по-малко на терена в 29-ата минута поради червен картон на Кристиано Роналдо.

Това обаче не попречи на италианците да завоюват дузпа в края на полувремето, когато Даниел Парехо ритна с бутоните в главата Жоао Кансело, а Миралем Пянич резервира самообладание от бялата точка. Малко след подновяването на играта торинци завоюваха нова дузпа за фаул на Миши Батшуай против Леонардо Бонучи. Босненският национал още веднъж се разписа и удвои преднината на " бианконерите ". В края на дуела Войсчех Шчесни избави дузпа на Парехо.

Манчестър Юнайтед пък започва присъединяване си в Шампионската лига с победа с 3:0 над Йънг Бойс в другия мач от групата. Футболистите на мениджъра Жозе Моуриньо стигнаха безпроблемно до триумфа, в който основен воин беше Пол Погба. Халфът се регистрира с два гола и една асистенция към Антони Марсиал, който оформи класиката в срещата.

В различен забавен сблълсък довечера европейският клубен първенец Реал Мадрид разгроми Рома с 3:0. Иско откри резултата от фаул в самия завършек на първото полувреме, а прецизен изстрел на Гарет Бейл в 58-ата минута успокои почитателите на " белия балет ". В добавеното време красиво попадение на резервата Мариано Диас довърши Рома.

Ето резултатите от всички мачове довечера:

Група Е:

19:55 часа:

Аякс - АЕК 3:0

22:00 часа:

Бенфика - Байерн (М) 0:2

Група F:

19:55 часа:

Шахтьор (Д) - Хофенхайм 2:2

22:00 часа:

Манчестър Сити - Лион 1:2

Група G:

22:00 часа:

Реал Мадрид - Рома 3:0

Виктория (П) - ЦСКА (М) 2:2

Група Н:

22:00 часа:

Валенсия - Ювентус 0:2

Йънг Бойс - Манчестър Юнайтед 0:3
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР