Ювентус победи с 2:0 Специя като гост в мач от

...
Ювентус победи с 2:0 Специя като гост в мач от
Коментари Харесай

Ювентус с трета поредна победа в Серия А

Ювентус победи с 2:0 Специя като посетител в мач от 23-ия кръг на Серия А. " Бианконерите " записаха трети следващ триумф в шампионата, откакто победиха Салернитана (3:0) и Фиорентина (1:0).

Така Ювентус заема седмото място в италианското състезание, до момента в който Специя е все по-близо до зоната на изпадащите, като има две точки преднина от Верона, само че и мач по-малко. Както е ивестно, Специя се раздели с българина Петко Христов преди седмици. 

Не беше минала и половин минута, когато Мануел Локатели си изкара жълт картон, поради който ще пропусне градското дерби с Торино. Първото голово състояние беше за " орлетата " и пристигна в 10-ата минута, когато Перин улови удар на Верде.

В 17-ата минута Влахович прати топката в мрежата, само че беше в явна засада. В 24-тата минута Димитриос Николау изби шут на Локатели в корнер. Веднага по-късно вратарят на домакините Бартломей Драговски беше сменен от Федерико Маркети заради мускулна контузия. При осъществяването на корнера Данило стреля с глава, само че го направи неопределено.

В 32-ата минута Кийн засече центриране на Костич и съумя да открие - 1:0 за Ювентус.

Преди края на първото полувреме Шомуродов от Специя на два пъти бе покрай това да изравни, само че не порази задачата.

Второто полувреме стартира мощно за Ювентус. Кийн още веднъж бе покрай попадение, само че ударът му бе избавен.

В 56-ата минута Ди Мария се появи на терена и 10 минути по-късно удвои задатъка на гостите с отдалечен шут по земя. Малко по-късно аржентинецът направи нов опит да се разпише, само че този път не сполучи.

Николау стреля с глава от корнер в 83-ата минута, само че стражът на " бианконертие " се оправи и отрази удара му. Малко по-късно Влахович отправи шут, който мина настрана от вратата. 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР