Ювентус победи Наполи с 4:3 във великолепен спектакъл във втория

...
Ювентус победи Наполи с 4:3 във великолепен спектакъл във втория
Коментари Харесай

Ювентус обърна Наполи в спектакъл с 4:3

Ювентус победи Наполи с 4:3 във превъзходен театър във втория кръг на Серия А. Това бе ранен конфликт сред първенеца и вицешмапиона от последните два сезона.

В дуела имаше безусловно всичко, което може да се желае от футбола. Защитникът на домакините Данило откри резултата в 16-ата минута. Това бе второто му докосването до топката, освен това едвам 20 секунди откакто влезе в игра. Той смени Де Челие, който се контузи. Само 180 секунди по-късно Гонсало Игуаин излъга Кулибали и вкара за 2:0. До края на полувремето Кедира удари греда.

Карло Анчелоти промени тактиката на Наполи на 4-4-2 на почивката и това даде резултат. Южняците атакуваха и имаха положения, само че бианконерите вкараха за 3:0. Това направи Кристиано Роналдо в 62-ата минута.
Три гола за 15 минути във вратата на Ювентус
Сините обаче се върнаха в мача единствено за две минути. Първо Манолас вкара в 66-а минута за 3:1, като засече центриране от директен свободен удар. После Ървинг Лосано вкара за 3:2 след пас на Мертенс. Така той съблюдава традицията да се разписва във всеки първи мач в нов шампионат. Още едно статично състояние докара до 3:3. Голът бе на Джовани Ди Лоренцо. И тримата голмайстори за Наполи бяха привлечени през лятото.

Юве стигна до успеха в 92-ата минута. Тогава Калиду Кулибали си означи хубав автогол, още веднъж след центриране от статично състояние. Кулибали бе създател на победния гол за Наполи тук през април 2018-а.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР