Ювентус победи Киево в среща от 20-ия кръг на Серия

...
Ювентус победи Киево в среща от 20-ия кръг на Серия
Коментари Харесай

Класика за Юве срещу последния, Роналдо пропусна дузпа

Ювентус победи Киево в среща от 20-ия кръг на Серия " А ". Битката на " Ювентус Стейдиъм " приключи с " типичен " триумф за домакините с 3:0. Точни в тяхна изгода бяха Коща, Джан и Ругани.

Отборът на Масилиано Алегри е доста мощен хазаин и в италианския шампионат има на сметката си шест следващи победи вкъщи. " Летящите магаренца " от своя страна са много слаб посетител и отборът не е побеждавал в Серия " А " в последните си 12 визити, като последният триумф на отбора при посещение бе визитата на Болоня през 13-и май предходната година с 2:1.

" Старата госпожа " имаше кадрови проблеми и бе без санкции Пянич и без контузените Куадрадо, Бардзали, Манджукич и Бенатиа. В последните шест мача сред двата тима статистиката демонстрира шест победи за торинци.
 Девет от 10 за Ювентус в последните мачове против Киево
Девет от 10 за Ювентус в последните мачове против Киево

Нито един триумф за състава от Верона

Първото полувреме мина напълно под диктовката на домакините, които за първи път през тази година играха пред лична аудитория, на своя стадион.

Дъглас Коща несъмнено бе измежду най-активните футболисти на терена, като не спираше да пресира състезателите на противника.

В 13-ата минута той реши да реализира независим пробив в половината на Киево, мина около трима бранители в жълти екипи и с прецизен, неосезаем удар отхвърли стража на отбора от Верона, откривайки резултата.
 Снимка 401669
Източник:

Това, с което почитателите на Роналдо ще запомнят първото полувреме, бяха безсмислените му разногласия с рефера и опити за симулативна игра.

Арбитърът обаче не бе подведен от португалската мегазвезда и не отсъди нито едно нарушаване против него.

В самия завършек на първата част Пауло Дибала изведе по съвършен метод Емре Джан, който с акуратен изстрел повиши на 2:0.

Единствената по-сериозна заплаха за Киево пред вратата на Перин бе обвързвана с удар от междинна отдалеченост на Пелисиер. Топката не откри очаертанията на задачата.

Второто полувреме бе белязано от пропуща на Роналдо от бялата точка. Кристиано си заслужи дузпата, откакто стреля мощно, а кълбото се отби в ръката на състезател на Киево.
 Снимка 399867
Източник:

Заставайки зад топката на бялата точка обаче Роналдо пропусна, а по-скоро стражът на Киево отрази удара му в ъглов удар.

Последваха нови два ненадейно слаби изстрела на португалеца, преди Ругани да засече с глава центриране в наказателното поле на противника от Верона няколко минути преди последния съдийски сигнал.

Така Юве продължава с безупречната си серия и остава на върха в Италия.
 Снимка 401670
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР