Ювентус отново се насочва към крилото на за подсилване на

...
Ювентус отново се насочва към крилото на за подсилване на
Коментари Харесай

Ювентус отново посяга към Федерико Киеза

Ювентус още веднъж се насочва към крилото на за укрепване на офанзивата си, написа " Кориере дело Спорт ". Италианският национал от дълго време е в полезрението на торинци, които интензивно търсят футболист с сходни характерности.

До момента Ювентус обаче не съумява да реализира договорка с Фиорентина за 22-годишния гений. Въпреки това от " Старата госпожа " ще създадат нов опит да вземат футболиста в състава си. Торинци считат да опитат да вземат Киеза чартърен за един сезон с алтернатива за откупуване, която да става наложителна при избрани условия. Общата стойност на договорката ще бъде от порядъка на 50 милиона евро.

От Фиорентина до момента упорстваха да получат 70 милиона евро за гения, което отблъсна доста от евентуалните купувачи, измежду които бяха и. " Виолетовите " обаче може и да понижат претенциите си, защото Киеза има контракт единствено до 2022 година. Освен това от Ювентус могат да предложат много по-висока заплата на футболиста, каквато на " " няма по какъв начин да му обезпечат.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР