Ювентус няма намерение да плаща дори и цент трансферна сума

...
Ювентус няма намерение да плаща дори и цент трансферна сума
Коментари Харесай

Ювентус не иска да плаща дори цент за Погба

Ювентус няма желание да заплаща даже и цент трансферна сума за халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Торинци не крият желанието си да си върнат французина, само че избират да осъществят договорка с замяна на играчи, твърди " Тутоспорт ".

Бъдещето на Погба на " Олд Трафорд " остава неразбираемо. Към момента се счита, че той ще бъде продаден, а шефовете са му сложили цена от 100 милиона евро. От Ювентус обаче нямат желание да заплащат сходна сума, изключително в сегашната тежка финансова обстановка поради пандемията от ковид. Така единственият вид да се стигне до договорка сред двата клуба е, в случай че от Юнайтед се съгласят на замяна на играчи, като евентуално към Англия ще поемат няколко футболисти на Юве.

Спортният шеф на Ювентус Фабио Паратичи неотдавна призна за интереса към французина, само че също по този начин добави, че играчът би трябвало да бъде рационален в претенциите по отношение на заплатата си, в случай че желае още веднъж да играе с черно-белия екип.

Юве не е единственият претендент за подписа на Погба. Той е ухажван и от Реал Мадрид и Пари Сен Жермен. Смята се обаче, че торинци имат леко преимущество, защото самият състезател избира да отиде там, а също така и облекчената данъчна политика в Италия разрешава на " бианконерите " да предложат по-добри условия на халфа.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР