Ювентус и Пари Сен Жермен подготвят размяна на футболисти през

...
Ювентус и Пари Сен Жермен подготвят размяна на футболисти през
Коментари Харесай

Ювентус и ПСЖ преговарят за размяна на Емре Джан и Паредес

Ювентус и Пари Сен Жермен приготвят замяна на футболисти през януарския трансферен прозорец. “Tuttosport” разкри, че “бианконерите” са подготвени да пуснат Емре Джан в Париж, а в противоположната посока ще поеме Леандро Паредес. И двамата играчи са дали своето единодушие за реализирането на договорката.

Юве има проблеми в средата на терена от началото на сезона, най-много поради травмите на Сами Кедира, Аарън Рамзи и Блес Матюиди. Въпреки ограничавания си избор, Маурицио Сари въобще не разчита на Джан, като даже го остави отвън състава за Шампионската лига. Самият футболист не скри неодоволството си от този факт и го изрази обществено.

Паредес може да се окаже положително решение за торинския гранд. Той има опит в Серия “А” от престоя си в Рома, а по-късно игра доста мощно с екипа на Зенит, преди да премине в ПСЖ. Аржентинецът е утвърден от спортния шеф на Ювентус Фабио Паратичи.

Колкото до Емре Джан, трансфер във френския хегемон би бил отличен излаз от обстановката за него. От германеца се интересуват още Борусия (Дортмунд) и Фиорентина, само че неговото предпочитание е да се причисли към Неймар и компания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР