Ювентус и Дженоа играят при 1:0 в мач от 16-ия

...
Ювентус и Дженоа играят при 1:0 в мач от 16-ия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ювентус - Дженоа 1:0, остри реплики между Мората и Алегри

Ювентус и Дженоа играят при 1:0 в мач от 16-ия кръг на Серия А. Срещата се организира на "Алианц Стейдиъм ". Хуан Куадрадо откри резултата в 9-ата минута непосредствено от корнер.

В 9-ата минута домакините получиха право да изпълнят конрер отляво. Хуан Куадрадо завъртя чудесно топката под гредата в далечния ъгъл, Салваторе Сиригу не се ориентира добре в обстановката и благодарение на гредата кълбото се оплете в мрежата.

В 25-ата минута Дибала получи от Кулушевски пред наказателното поле. Аржентинецът оправи удар, който беше блокиран, а при добавката стреля над вратата. Минута по-късно Бернардески получи на към 15 метра от вратата. Офанзивният футболист насочи мощен удар от придвижване, само че в навън.

В 37-ата минута "старата госпожа " беше покрай гол. Де Лихт засече центриране, само че стреля право в Сиригу. Вратарят мазета, след което последва добавка от Мората, само че още веднъж в обсега на стража.

В края на първата част Мората се регистрира с още един пропуск. Испанският нападател засече центриране отляво на Бернардески, само че стреля в центъра на вратата и Сиригу мазета.

Втората част стартира с напън на Юве. В 52-ата минута Сиригу още веднъж трябваше да се намесва след удар на Мората. Шест минути по-късно Локатели подаде към Кулушевски. Шведският национал проби отдясно, навлезе в наказателното поле и насочи удар, който мина около вратата.

В 65-ата минута Куадрадо откри Дибала в наказателното поле, само че и аржентинецът не съумя да преодолее Сиригу. Седем минути по-късно Мората беше замене от Кийн. При излизането си испанският нападател замени остри реплики с треньора Макс Алегри.

Ювентус – Дженоа 1:0

1:0 Хуан Куадрадо (9)

Ювентус: Шчесни, Куадрадо, Де Лихт, Киелини, Пелегрини (46 - Алекс Сандро), Бентанкур, Локатели, Кулушевски, Бернардески, Дибала, Мората (72 - Кийн)

Треньор: Масимилиано Алегри

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР