Ювентус е убедителен лидер в Серия “А”, но отпадането от

...
Ювентус е убедителен лидер в Серия “А”, но отпадането от
Коментари Харесай

Хората очакват всеки път да бием с по 3:0, недоволен е Алегри

Ювентус е безапелационен водач в Серия “А”, само че отпадането от шампионата за Купата на Италия и неубедителните два следващи мача в шампионата против Лацио (2:1) и Парма (3:3) доведоха до сериозни мнения по адрес на Масимилиано Алегри и неговите футболисти.

“Изглежда, че хората чакат от нас да бием всякога с по 3:0. Вече имаме 60 точки, с най-хубавата отбрана сме в шампионата, само че допуснахме едно тъждество и то поради самостоятелни неточности. И след това централните ни бранители бяха разпънати на кръст. А този мач беше доста забавен с хиляди изстрели, греда, спасявания… драма до самия край”, съобщи Алегри на конференцията си през днешния ден.

Преднината пред втория Наполи в шампионата е 9 точки, а скоро “бианконерите” се хвърлят и в борбите от етапа на директните елиминации в Шампионската лига. “Трябва да се съсредоточим върху спечелването на Скудетото, тъй като тази работа въобще не е сигурна. Не желая да отвличаме вниманието си от главната цел. Има време да мислим за ШЛ”, безапелационен беше треньорът.

We you, #Cancelo! #FinoAllaFinepic.twitter.com/KFvGjaHJA8
— JuventusFC (@juventusfcen) February 9, 2019
Алегри нямаше по какъв начин да подмине и тематиката за Дъглас Коща, който в понеделник катастрофира, причинявайки леки пострадвания на водача в другия автомобил. Самият футболист се измъкна без драскотина.

“Това е част от персоналния живот на Дъглас. Това са младите момчета… Винаги им споделям да внимават както на терена, по този начин и отвън него. Те имат време да се забавляват и би трябвало да го вършат, само че също така са длъжни да бъдат виновни. За благополучие, нямаше нищо съществено нито за Коща, нито за другия човек. Намираме се във значим стадий от сезона и се нуждаем всички наши футболисти да са добре физически и психически”, сподели още Алегри. Серия А 23 кръг, неделя 10 февруари  Сасуоло 16:00предстои  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР