Ювентус е отправил запитване към Наполи за възможността да привлече

...
Ювентус е отправил запитване към Наполи за възможността да привлече
Коментари Харесай

Ювентус разпитва за Милик

Ювентус е отправил питане към Наполи за опцията да притегли в състава си нападателя Аркадиуш Милик, твърди " Калчомеркато ". Италианският първенец се оглежда за нов централен нападател, който да заеме мястото на Гонсало Игуаин. Бъдещето на аржентинеца все още е много неразбираемо, само че от ден на ден информации се повявяват, че той е пред разлъка с " бианконерите " и няма да извърши контракта си, който е до 2021 година.

От Ювентус имат няколко набелязани футболисти за върха на офанзивата като най-желани са Мауро Икарди и Габриел Жезус. Аржентинецът обаче може и да остане в Пари Сен Жермен, в случай че французите решат да платят откупната му уговорка. Манчестър Сити пък е сложил прекомерно висока цена на бразилеца, тъй че и неговото привличане ще бъде много мъчно.

Така от Юве са се насочили към по-евтин вид за укрепване на офанзивата, а точно Аркадиуш Милик. Полякът е оценен на към 40 милиона евро и все още отхвърля да преподпише нов контракт с неаполитанците, тъй че няма да е изненада, в случай че клубът реши да го продаде.

Любопитното е, че Милик дойде в Наполи за заместител на Игуаин, който тогава мина в Юве. Сега полякът може още веднъж да размени аржентинеца.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР