Ювентус е готов да предложи четирима играчи в замяна на

...
Ювентус е готов да предложи четирима играчи в замяна на
Коментари Харесай

Ювентус предлага четирима в замяна на звездата на Фиорентина

Ювентус е подготвен да предложи четирима играчи в подмяна на звездата на Фиорентина Федерико Киеза. Според медиите в Италия, „ бианконерите “ ще предложат на „ виолетовите “ вратаря Матиа Перин, Даниеле Ругани, Лука Пелегрини и Кристиян Ромеро.

Този трансферен прозорец ще е кондензиран с замяна на играчи, откакто целият свят бе обиден стопански от пандемията от ковид.

Според Tuttosport, спортният шеф на Ювентус Фабио Паратичи е подготвен да се откаже от четиримата играчи, с цел да притегли в Торино Федерико Киеза.

В същото време Фиорентина е отправила питане за Матиа Перин, който бе пратен чартърен в Дженоа през този сезон, само че няма уговорка за неговото наложително откупуване.

Въпреки, че във Флоренция Бартоломей Драговски е безспорният №1, в Италия считат, че клубът е подготвен да го продаде при добра оферта.

От друга страна изрично се отхвърля, че в договорката за Киеза ще бъде употребен и Роландо Мандрагора, който ще бъде изплатен от Удинезе за 26 милиона евро. В Ювентус считат, че Маурицио Сари ще заложи на халфа през идващия сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР