ЮТюб (YouTube) обяви по-строги правила за допустимо съдържание на поместваните

...
ЮТюб (YouTube) обяви по-строги правила за допустимо съдържание на поместваните
Коментари Харесай

ЮТюб затяга правилата за публикуване на видео

ЮТюб (YouTube) разгласи по-строги правила за възможно наличие на поместваните видеоклипове, като към този момент ще се трие наличие с прикрити закани, обиди, и тормоз на породист и сексуален симптом и полова ориентировка, предадоха Франс прес и ТАСС.

" Повече няма да позволяваме злонамерено наличие, което оскърбява някого за негови персонални отличителни черти като раса, джендър самоопределение или полова ориентировка, както и такова, в което се разкрива персонална информация. Това се отнася за всички, както за елементарни консуматори, по този начин и за основателите на наличие и политическите представители. Правилата ни към този момент не разрешават освен явните закани, само че и завоалираните и подразбиращите се ", сподели вицепрезидентът на този филиал на Google (Google) Мат Халприн.

Повече няма да се позволява, да вземем за пример, наличие, в което се борави с оръжие, до момента в който се приказва за някой човек или се слага лицето му върху запис от видеоигра с принуждение.

Освен търкане на наличие, при многократни нарушавания може да се приложи и демонетизиране на основателите на наличие, което ще ограничи или отстрани приходите им от ЮТюб посредством възбрана на платени реклами във видеоклиповете им.

По-строгите правила се отнасят и за мненията под видеоклиповете. Платформата заяви, че единствено през третото тримесечие на тази година е изтрила над 16 милиона мнения, съдържащи някаква форма на тормоз, и с въвеждането на новите правила чака тази численост да нарасне през идващите тримесечия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР