Ютуб сензацията Джейк Пол пусна поредното впечатляващо видео в социалните

...
Ютуб сензацията Джейк Пол пусна поредното впечатляващо видео в социалните
Коментари Харесай

Джейк Пол нападна съперниците, че не рекламират мачовете им

Ютуб сензацията Джейк Пол пусна следващото впечатляващо видео в обществените мрежи. В него той се преструва на пациент в болница и твърди, че е счупил гърба си от това да носи промоцията на петте си боксови мача до тук. Интернет звездата има пет победи в петте си срещи, а в този момент се готви за пердах с Хасим Рахман Джуниър. Срещата им е на 6 август, откакто уговорения мач с Томи Фюри пропадна.

До тук Пол се е бил с AnEsonGib, Нейт Робинсън, Бен Аскрен и два пъти с Тайрън Уудли и в този момент се прицели в тези противници, че не вършат нищо, с цел да популяризират мачовете им.

Във видеото Пол лежи на леглото и споделя: „ Аз съм в болница. Имах случай. Ще мога да се боксирам на 6 август, тъй че си вземете билети преди да са свършили. Но в действителност гърба ми е счупен… от тежеста да нося на гърба си рекламата на този мач. Сестра! Сестра! Още морфин “.

Приятелката на Джейк Пол Джулия Роуз по-късно се появява облечена като здравна сестра. Ютубърът продължава: „ Гърбът ми се счупи от тежестта да нося промотирането на последните 5 мача. Съперниците ми не продават нищо. Ох, боли. Те не продават нищо. Не могат да продадат химикака на публицист даже “.

Had a little accident but will still be able to fight August 6th. Get your tickets
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР