Юсуф Мукоко иска да премине в Барселона от Борусия (Дортмунд).

...
Юсуф Мукоко иска да премине в Барселона от Борусия (Дортмунд).
Коментари Харесай

Юсуф Мукоко иска да се присъедини към Барса безплатно през лятото

Юсуф Мукоко желае да премине в Барселона от Борусия (Дортмунд). През лятото нападателят ще може да напусне немския клуб като свободен сътрудник - договорът му е до 30 юни 2023 година.

Според " Bild " Мукоко е отхвърлил последното предложение на " черно-жълтите " за нов контракт. Те били подготвени да му дават по 5 милиона евро на година, както и да заплащат бонус за възобновяване на контракта. От обкръжението на нападателя считат, че това не е задоволително.

Барселона следи от близко договарянията сред Юсуф и Борусия. Каталунците са дали да се разбере на нападателя, че са подготвени да го подпишат през лятото. Предвид финансовите усложнения на Барса, няма да е допустимо да се провежда трансфер през зимата.

Мукоко желае да играе за каталунците и не го крие. Вероятно сините гранати ще му предложат по-малко от другите клубове. В името на прехода Юсуф ще би трябвало да се съгласи с изискванията на Барса. Каталунците също предизвестиха Мукоко, че няма да прекъсват офертите на други клубове през лятото.

Обкръжението на нападателя желае контракт за 7 милиона евро на година, а Барса няма да заплати толкоз. Позицията на клуба е, че в случай че състезател желае да играе за отбора от " Камп Ноу ", би трябвало да направи финансови отстъпки и да одобри изискванията на клуба.
 Серхио Бускетс взе решение за бъдещето си в Барселона
Серхио Бускетс взе решение за бъдещето си в Барселона

Футболистът е отказал на каталунците да продължат контракта му

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР