Юсейн Болт заяви, че Световното първенство в Лондон през август

...
Юсейн Болт заяви, че Световното първенство в Лондон през август
Коментари Харесай

Световното в Лондон може да не е последното състезание в кариерата на Болт

Юсейн Болт съобщи, че Световното състезание в Лондон през август може и да не е последното съревнование в атлетическата му кариера. 30-годишният ямаец, който има осем олимпийски и единадесет международни трофеи против името си, разгласи през вчерашния ден, че е разговарял със своя треньор Глен Милс дали да не направи още някой старт след планетарния конгрес, само че двамата към момента не са решили сигурно.

По-рано през годината Болт няколко пъти разгласи, че последният му старт в кариерата ще бъде с щафетата на 4 по 100 м на Световното в Лондон. Финалът на 4 по 100 м при мъжете е на 12 август.

Ямаецът, който на следващия ден ще започва на “Златен шпайк” за финален път в кариерата си, удостовери още веднъж, че няма да взе участие на 200 м на Олимпийския стадион в Лондон.

“Ще бъде забавно за публиката. Определено желая да се опитам да се любувам на всяка минута. Имах страхотна кариера. Наистина се любувах на възходи и падения, получих скъп опит, имаше щастливи и тъжни моменти. Това е един прочувствен сезон”, съобщи най-бързият мъж на планетата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР