Юрий Вернидуб свърши перфектно работата си, постигайки най-паметната победа в

...
Юрий Вернидуб свърши перфектно работата си, постигайки най-паметната победа в
Коментари Харесай

Треньорът на Шериф с ценна придобивка след победата на Реал Мадрид

Юрий Вернидуб свърши съвършено работата си, постигайки най-паметната победа в клубната история на Шериф - 2:1 над Реал Мадрид на " Сантяго Бернабеу ".

Другата значима задача за наставникът нощес обаче е била прелюбопитна. Тя се състояла в това да вземе фланелката на Лука Модрич за внука си, който е голям почитател на хърватския полузащитник. Детето желало да се похвали с истинския екип на Реал Мадрид пред другите деца в учебно заведение.

" Модрич ми подари пред съблекалнята фланелката си. За внука ми е, чийто кумир сега е Лука Модрич. Но връзката стана с помощта на вратаря Андрей Лунин, с който работих в Зоря Луганск. След това Реал го купи от Зоря. Обадих му се и желаех да ми спомага. Лунин се е схванал с Лука Модрич, който ме чакаше в коридора и ми съобщи фланелката за моя внук ", описа украинският експерт, откакто публицистите го видяха с фланелката в ръка и го попитаха от кое място я има.

Както е известно, Шериф шокира футболния свят, откакто победи с 2:1 „ Белия Балет “ и с 6 точки оглавява група D на Шампионската лига. Третото им затруднение в средата на октомври е италианският първенец Интер.

⚽️
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР