Юристът Веселина Александрова, която е общински съветник от “Демократична България

...
Юристът Веселина Александрова, която е общински съветник от “Демократична България
Коментари Харесай

Адвокатите наградиха пловдивски общински съветник

Юристът Веселина Александрова, която е общински консултант от “Демократична България ” в Пловдив и член на националното управление на “Да, България ”, получи признанието на своите сътрудници юристи от града.

На обичайния “Бал на юриста ” – в Деня на юриста, тя бе удостоена от Адвокатска гилдия Пловдив с “Почетен знак за необикновен принос за издигане престижа на адвокатската специалност, вследствие на дейната ѝ социална позиция във връзка със запазването на Международен панаир Пловдив “.

В изтеклия към този момент мандат на общинския съвет юрист Александрова разкри схемите за прилапване на Панаира от предприемача Красимир Гергов и дружно със съпартиците си от общинския съвет във Варна и с поддръжката на депутатите от “Продължаваме Промяната – Демократична България ” води дълга и сполучлива борба за обществения надзор над собствеността на емблематичния за Пловдив и страната “Пловдивски панаир ”.

“Споделям тази премия и с пловдивчани и с сътрудниците от гилдията, които ме поддържаха и персонално способстваха за идеята “Пловдивски панаир ”. Избрали сме тази специалност и сме призвани да използваме знанията и уменията си в интерес на обществото, в непрекъснато търсене на правдивост и оттова за повишение престижа на цялата ни колегия. Знам, че пловдивската гилдия има значителен принос в тази задача и ще продължи да има и в бъдеще ”, сподели Веселина Александрова.

Пловдивската адвокатска гилдия учреди и нова специфична премия, която ще се връчва отсега нататък – Advocatus Miles, с която ще бъдат удостоявани  най-изявените адвокати-бойци, които всекидневно пазят значими дела – публични и на обособени жители.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР