Юристът, стрелял по автомобила на режисьора Люси Иларионов, бил син

...
Юристът, стрелял по автомобила на режисьора Люси Иларионов, бил син
Коментари Харесай

Юристът, стрелял по Люси Иларионов, бил син на...

Юристът, стрелял по автомобила на режисьора Люси Иларионов, бил наследник на служител на реда. Този слух се носи из Велико Търново, където се приказва, че таткото на Атанас Мандичев е на „ ти “ със службите. Неслучайно съгласно Иларионов има опит за потулване на случая и от полицията омаловажават зрелищния екшън, написа " Галерия ".

Инцидентът се случва на пътя за София, след изхода на Велико Търново. До експанзията се стига, откакто Люси Иларионов свирнал с клаксона на другия водач поради рисково шофиране и говорене по телефона. Това вбесило лидера, който почнал да псува, да демонстрира неприлични жестове и да хвърля бирени бутилки по колата на режисьора. В един миг агресорът извадил газов револвер и почнал да стреля.
Приятелката на Иларионов – певицата Ани Хоанг, която пътувала с него, снимала част от случая с телефона си, както и регистрационния номер на автомобила. Оказало се, че лидерът е Атанас Мандичев - студент по „ Право “, работещ в една от известните адвокатски фирми във Велико Търново.

„ Хулиганство на пътя” – по този начин в бюлетина на Министерство на вътрешните работи описаха случая, при който 27-годишен правист стреля с газов револвер по автомобила на режисьора и го замеря с бутилки. Униформените даже предизвестили Иларионов да не раздухва случая. „ По някакъв метод аз виждам, че желаят това да се потули и че не се работи по метода, по който би трябвало да се работи “,възмути се режисьорът пред медиите. Най-фрапиращото било, че след стрелбата

Мандичев отрекъл да има револвер пред униформените. Такова не било намерено и в автомобила му. Въпреки че в следствие се открива, че юристът има позволение за оръжие, не е направена експертиза дали скоро е стреляно с него.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР