Юристът по спортно право Георги Градев отправи нови сериозни обвинения

...
Юристът по спортно право Георги Градев отправи нови сериозни обвинения
Коментари Харесай

„Георги Градев ли е най-голямата заплаха за БФС, че не ме пуснаха да гласувам на Конгреса?“

Юристът по спортно право Георги Градев насочи нови съществени обвинявания към уредниците на Конгреса на БФС. Той не бе позволен като пратеник, макар фактът, че бе излъчен за формален представител на аматьорския Балкан Варвара, а това го накара да насочи съществени обвинявания за нарушение на правата на клуба.

„ Георги Градев ли е най-голямата опасност за БФС? Членските права на Балкан Варвара бяха нарушени и казусът ще стигне до съд. Ако бях позволен като пратеник, щях да гласоподавам за Димитър Бербатов и нямаше да има спор какъв брой гласа са нужни за победа “, сподели юристът пред Sportal.

Той атакува управлението на Съюза и за продължаващото отсрочване на представянето на протокола от съвещанието, където се счита, че категорично е упоменато, че за победа на първи тур в президентския избор се изискват 242 гласа. Припомняме, че Борислав Михайлов бе провъзгласен за нов мандатоносител с 241 гласа, а аргументът бе, че 3-ма делегати не са упражнили правото си на глас. Това обаче не е от голяма важност, съгласно Градев, тъй като се гледат регистрациите на делегатите.

„ Първото съображение за това бе сигнал от БФС до прокуратурата, че имат подозрения, че съм излъчен като неточен пратеник. В деня преди конгреса зоналният съвет на Пазарджик заяви, че няма да ми даде делегатска карта, защото тече правосъдна инспекция против мен. Сутринта преди Конгреса излезе ново съображение да не бъда позволен - решението на клуба - Балкан (Варвара), да ме издигне като пратеник не е обнародвано “, изясни юристът за формалните аргументи, изтъкнати от Футболния съюз, с цел да не бъде позволен до Конгреса в ролята на пратеник.

Той акцентира, че екипът на Димитър Бербатов може умерено да спомага на всички клубове, които не са удовлетворени от развоя на събитията, с цел да свика нов ексклузивен Конгрес. Достатъчни са единствено 1/3 от тимовете с участие към БФС “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР