Юристът и бивш депутат Огнян Герджиков разясни какво трябва да

...
Юристът и бивш депутат Огнян Герджиков разясни какво трябва да
Коментари Харесай

Огнян Герджиков подсеща всички в Левски: Джирото трябва да е на гърба на ценната книга

Юристът и някогашен народен представител Огнян Герджиков обясни какво би трябвало да се случи, с цел да бъдат трансферирани акциите на Левски. Тази заран досегашният финансов покровител на " сините " - Васил Божков разгласи, че ще трансферира скъпите бумаги на Наско Сираков.
 Божков пожела триумф на Левски и написа: Каквото самичък си направиш, никой не може да ти го направи
Божков пожела триумф на Левски и написа: Каквото самичък си направиш, никой не може да ти го направи

Все още настоящият необут на " сините " с следващи думи към клуба

" Акциите или краткотрайните удостоверения могат да се трансферират по всички известни начини за прекачване. Но особено при акциите най-често се употребява един смесен способ, един контракт и по-късно като правно-техническо средство джирото. Няма спънка и единствено джирото, въпреки и като рядка догадка е допустимо. Но е доста значимо джирото да бъде на гърба на скъпата книга. Нещо, което в началото не знаех, че не е по този начин и се изказах без да знам обстоятелствата. Сега към този момент нещата са ми ясни, откакто видях т.н джиро на обособен документ, което няма безусловно никаква стойност.

Ако желае титулярът на акциите, респективно краткотрайното уверение, да ги трансферира, дано бъде по този начин общителен да го направи на гърба на скъпата книга, или в случай че там са запълнили джирата на т.н алонж, а не дава документа. И този, който е последният джиратар, който е притежателят, би трябвало да трансферира на който откри за добре. Както разбирам, това евентуално ще бъде Наско Сираков ", съобщи той в свое изявление за bTV.
 Наско Сираков: Няма какво да одобрявам!
Наско Сираков: Няма какво да одобрявам!

Легендата отхвърли какъвто и да е коментар по тематиката с акциите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР