Юри Бюрер Тавание беше постоянен съветник по механизма за сътрудничество

...
Юри Бюрер Тавание беше постоянен съветник по механизма за сътрудничество
Коментари Харесай

Шамар в лицето от "Европейската" комисия!

Юри Бюрер Тавание беше непрекъснат консултант по механизма за съдействие и инспекция на Генералния секретариат на Европейската комисия, основан в София (2007-2018). Коментарът му е от профила му във " Facebook " и е във връзка това, че Европейската комисия разгласи през днешния ден, че счита, че Механизмът за съдействие и инспекция (МСП), по-известен в медиите като мониторинг на правораздавателната система, би трябвало повече да не се ползва по отношение на България. Но комисията няма сама да вземе това решение, а ще се съобрази и с мнението на Европейския парламент и Европейския съвет на държавните водачи на 27-те страни членки.

Шамар в лицето от " Европейската " комисия! Но не за тези, които го заслужават. На финала комисията удари пестник на върховенството на закона. И с това си отпътува доверието в нея.

След като Юнкер сподели, че е било историческа неточност да не се стартират договаряния с Албания и Северна Македония, личната му комисия в този момент прави историческа неточност: " Комисията смята, че напредъкът, реализиран от България в границите на Механизма за съдействие и инспекция (МСП), е задоволителен за реализиране на уговорките, поети все още на присъединението към Европейски Съюз. "

Цялата вяра в този момент е Народното събрание и страните членки да покажат здрав разсъдък: " Преди да вземе дефинитивно решение, комисията ще се съобрази с позицията на Европейския съвет и на Европейския парламент. "

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евродоклад 2019 (10)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР