Юрген Клоп засипа с похвали потенциалния наследник Роберто Де Зерби,

...
Юрген Клоп засипа с похвали потенциалния наследник Роберто Де Зерби,
Коментари Харесай

Юрген Клоп даде показателна присъда за Роберто Де Зерби след решението на Шаби Алонсо

Юрген Клоп засипа с похвали евентуалния правоприемник Роберто Де Зерби, като призна, че обича да гледа Брайтън под управлението на италианеца.

Босът на Ливърпул към момента не е победил Чайките на Де Зерби в четири опита, до момента в който те се готвят да ги одобряват на Анфийлд в неделя. Клоп се надява, че може да постави завършек на тази серия, с цел да може тимът му да поддържа темпото в конкуренцията за купата във Висшата лига.

Но напускащият началник на Коп ще се изправи против управител, за който се счита, че ще го замести това лято, и той признава, че е почитател на неговия футбол – даже и да не може да тренира като него. Клоп сподели: „ Начинът, по който играят. Това е в действителност друг метод. Не можех да упражнявам това. Противоречи на личността ми!

„ Но това е добър часовник, доста придирчив към играчите – ясно позициониране. Задръжте позицията си, задръжте позицията си, пасирайте в точния миг. Той е топ треньор, оправя се в действителност добре, супер забавно да се види. Това го прави комплицирано....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР